BIJ Advocaten

Het klinkt wel heel cliché, maar wat vliegt de tijd! Het is al weer 11 jaar geleden dat ik de stoute schoenen aantrok en voor mezelf ben begonnen. Na bijna 10 jaar op een groot kantoor gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuwe stap. Een nieuwe uitdaging. Het werk op mijn manier doen en niet in het keurslijf van het kantoor.

Maar wat kwam er een hoop bij kijken. Niet alleen de website en briefpapier, maar ook zaken waar ik me nooit over heb hoeven buigen. Daar zat ik met waaiers op schoot om een kleurnummer voor het oranje in mijn logo te kiezen. Of kreeg ik een spoedcursus boekhouden, want ook dat hoorde erbij. Allemaal zaken waar ik me nooit over had hoeven buigen in de setting van een groot kantoor.

Niet één seconde heb ik spijt gehad van mijn beslissing om een eigen kantoor te starten. Wat is er veel op mijn pad gekomen. Wat is het heerlijk om in deze regio mijn kantoor te hebben met alle boeiende en inspirerende ondernemers om me heen. En waar ik af en toe een klein steentje heb kunnen bijdragen om wat hobbels weg te nemen. Maar niet alleen mijn inhoudelijke werk was boeiend en gaf energie. Ook de nevenwerkzaamheden die op mijn pad kwamen waren leerzaam en inspirerend, zoals het bestuurswerk voor de VIHIJ, MIJ (Museum IJsselstein), stichting leergeld IJsselstein en niet te vergeten het werk als columnist.

En nu, na 11 jaar is het tijd voor een nieuwe stap! Per 1 januari 2019 ga ik samen met Jolien Weijers verder onder de naam BIJ Advocaten. Graag stel ik Jolien aan u voor: Jolien is vrolijk, enthousiast, pragmatisch met een gedegen juridische kennis van het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Jolien heeft jarenlange ervaring bij een kantoor in Utrecht.

Waarom BIJ Advocaten? BIJ staat symbool voor de informele aanpak van Barbara en Jolien met IJsselstein als centrum van onze dienstverlening. BIJ staat ook voor hoe wij elke zaak bekijken; als BIJzonder, wij zullen ons tot het uiterste inspannen om u zo goed mogelijke BIJ te staan!

Wij zijn ervan overtuigd dat wij de ondernemers in de regio samen nog beter van dienst kunnen zijn met al hun vragen en problemen op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. We bundelen onze krachten! De dienstverlening blijft als vanouds: informeel, korte lijnen en pragmatische adviezen waar u als ondernemer iets mee kunt!

Lees onze column!

Terug naar overzicht